اقدامات معاونت فرهنگی شهرداری مشهد در ایام تشییع پیکر سید حسن نصرالله هوای کلانشهر مشهد امروز آلوده است (۴ اسفند ۱۴۰۳) تقدیر از شهردار مشهدمقدس در همایش بزرگ ورزش استان شهردار مشهد: توسعه زیرساخت‌های ورزشی و حمایت از قهرمانان در دستورکار است + فیلم گرامیداشت ۱۵ هزار شهید خراسان رضوی با اهدای خون به نیابت از آنان خبر رد مصوبه مجلس در خصوص تمدید فعالیت شوراها، صحیح نیست تقدیر رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور از شهرداری مشهد برای پیشبرد اهداف ملی آماده‌سازی ناوگان اتوبوسرانی مشهد برای استقبال از بهار ۱۴۰۴ مدیرکل دفتر خلاقیت و نوآوری شهری شهرداری مشهد: نیازمند ایجاد مرکز داده‌های زیارت در رصدخانه شهری مشهد هستیم رئیس سازمان اجتماعی و فرهنگی شهرداری مشهد مقدس: آثار جشنواره هنر‌های شهری ۱۴۰۴ آماده می‌شوند ورود تاریخی قطار‌ شهری به مشهد | نگاهی به تاریخچه و شکل‌گیری یکی از پروژه‌های پرماجرای شهری رئیس مرکز آمار ایران: سرشماری نفوس و مسکن اواخر تابستان یا اوایل پاییز ۱۴۰۵ انجام می‌شود شهردار مشهد مقدس: اطلاعات دقیق و برخط به شهرداری مشهد کمک می‌کند تا خدمت رسانی بهتری انجام دهد + فیلم تسریع در رسیدگی به مصوبات ماده ۵ برای حل مشکلات شهری مشهد بازنگری موضوع ساماندهی رودخانه کشف رود مشهد کلید خورد | جریان امید در کشف رود تزریق اعتبار و رفع گره‌های بحرانی مترو گلبهار- مشهد نقش مترو در توسعه پایدار شهری تعاملات مؤثر شهرداری مشهد و سازمان همکاری‌های اقتصادی اکو تقدیر فرماندار مشهد از تلاش‌های شهرداری مشهد برای فضاسازی نوروزی شهر
سرخط خبرها

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: رئیس و اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس به مشهد سفر می‌کنند | برای عبور از بحران باید در حوزه ارزش افزوده و طرح‌های تفصیلی گام برداریم

  • کد خبر: ۳۱۲۲۳۱
  • ۰۳ بهمن ۱۴۰۳ - ۱۲:۴۸
سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد خبر داد: رئیس و اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس به مشهد سفر می‌کنند | برای عبور از بحران باید در حوزه ارزش افزوده و طرح‌های تفصیلی گام برداریم
سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد گفت: هفته آینده میزبان اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در مشهد هستیم که امیدواریم گشایش‌های خوبی در موضوعات طرح شده شاهد باشیم و بتوانیم از این بحران عبور کنیم تا شرایط بهتر و مطلوب‌تری رقم بخورد.
نگار مقدسی
خبرنگار نگار مقدسی

به گزارش شهرآرانیوز؛ موسی‌الرضا حاجی‌بگلو امروز (۳ بهمن ۱۴۰۳) در صدوسی‌وپنجمین جلسه صحن علنی شورای اسلامی شهر مشهد که در تالار شهر برگزار شد، اظهار کرد: شایسته است تاکید کنم که انتقاد سازنده، موثر است و از چنین نقد‌هایی نباید ناراحت شد؛ البته برخی هم به دنبال اختلاف‌افکنی هستند که باید نسبت به این موضوع توجه و حساسیت داشت.

وی بیان کرد: بنده به صورت فردی یک نگاه به موضوع مدیریت شهری دارم، که این نگاه شخصی است، اما نگاه مدیریتی هم داریم که اختلاف مدیریتی ما باعث نمی‌شود به شهر خسارت وارد کنید و موضوعات را پیگیری نکنید. ما باید این موارد را مدنظر قرار دهیم و مورد دومی برای ما در اولویت باشد.

حاجی‌بگلو خاطرنشان کرد: در شرایطی که بودجه شهرداری مشهد مقدس برای سال جاری، ۵۶ همت مصوب شده، شهرداری تهران ۳۹ هزار میلیارد تومان بودجه متمم در قالب اصلاح بودجه به شورای شهر ارائه نموده و تصویب شده است؛ در چنین شرایطی ما در مشهد دغدغه پرداخت حقوق کارکنان خود را داریم.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه تعداد صدور پروانه ساختمانی به‌شدت کاهش یافته است و با طرح تفصیلی ما هم‌خوانی ندارد، عنوان کرد: البته که در این خصوص، شهرداری مشهد مقصر ۱۰۰ درصد نیست ولی در عین حال، واقعیت‌ها را باید ببینیم؛ ابلاغ قانون درآمد‌های پایدار و طرح‌های تفصیلی، اثرات منفی بسیاری به درآمد‌های شهرداری مشهد داشته به نحوی که در یک مورد، ظرف یک سال، تعداد پروانه‌های ساختمانی صادر شده توسط شهرداری از ۲۶ هزار پروانه به ۴۲۰۰ پروانه رسید.

وی ادامه داد: شهرداری‌های تهران و برخی کلانشهر‌ها سهم خود از محل مالیات بر ارزش افزوده را بالغ بر ۸۰ تا ۹۰ درصد دریافت می‌کنند و حتی کل حقوق و مزایای نیرو‌های خود را از این محل پرداخت می‌نمایند ولی سهم شهرداری مشهد ببین ۱۰ تا ۱۵ درصد است؛ رایزنی‌های موثری را در این خصوص با نمایندگان مجلس شورای اسلامی شروع کرده‌ایم و پیگیر هستیم.

حاجی‌بگلو اضافه کرد: خوشبختانه به واسطه همین رایزنی‌ها، هفته آینده میزبان اعضای کمیسیون اقتصادی مجلس شورای اسلامی در مشهد هستیم که امیدواریم گشایش‌های خوبی در موضوعات طرح شده شاهد باشیم و بتوانیم از این بحران عبور کنیم تا شرایط بهتر و مطلوب‌تری رقم بخورد.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->